Living on the edge

We zijn weer terug uit Ibiza... Ik heb het het heerlijk gehad... Wat had ik jullie beloofd?

Je lichamen, je lichtende sluiers, wakker in het schitterende plaatsen. We gebruiken de schitterende lichtende omgeving om alles aan te wakkeren, op te lichten en uit te doven. ’s Ochtends gebruiken we de opkomende regenboog van Sandhyansa, overdag gebruiken we aanwakkerende lichtende kracht van het Schitterende, ’s avonds gebruiken we de ondergaande regenboog van Sandhya en ’s nachts gebruiken we de absorberende samadhi kracht van de donkerte...

Heb ik mijn belofte waar gemaakt?


Wat mij betreft wel, ieder jaar worden de teachings intenser... Ik zal de komende dagen wat filmpjes op deze website plaatsen...

And up to the next event... Living on the edge in Schiermonnikoog!

I see you,
Randolph